Michigan

View listings

michigan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Michigan

Fastighet till salu i Michigan

I söder gränsar det med Ohio och Indiana, med vilket det också delar inlandsvattnen i sjön. På vattnet är också de flesta västra gränserna, från söder till norr, med Illinois och Wisconsin på Lake Michigan; så för en del på land med Wisconsin.

Fastighetsmarknaden i Michigan har spelat en väsentlig tillväxt år 2017. Det har varit ett år med bra resultat för säljare. 2018 registrerades för Michigan fastighetsmarknaden framför allt för egendom till salu i Michigan.

Det finns en stor potential för försäljning i Michigan att släppas ut på marknaden.

Det positiva med Michigan är den ständigt växande ekonomin. Endast tre år har registrerats en positiv ökning. För 2018 verkar det som att industrier att se upp är mat, energi, hälsa, informationsteknik, vatten och transporter. Michigan är fortfarande ledande inom bilindustrin.

Våren är högsta punkten i Michigan: s hemköpssäsong och vi förutser att det kommer att finnas vissa ökade fastigheter till försäljningspriser i Michigan. Marknaden ökar. Det genomsnittliga huspriset uppdateras med en årlig ökning med 6,2%. Priserna är en låg avkastning per fall.

Faktum är att bristen på förtroende på fastighetsmarknaden inte hindras till investeringar för egendom till salu i Michigan när de är tillgängliga.

Husets totala värde har ökat med i genomsnitt 6,9% år 2017. Med stigande huspriser kan fler människor vara villiga att sälja. Medan vi förutser att fallen inte kommer att öka mycket mer generellt, höjer mindre än 2%, genom denna populäraste shoppingperiod, förväntar vi oss fler lager i horisonten.

De bästa ställena där man bor är: Ann Arbor, Lansing och Ypsilanti.

Detroit var en pulserande storstad, men den växer igen, ännu inte på listan över de bästa ställena att bo eller köpa en fastighet till salu i Michigan. Var du köper i Michigan beror mycket på den livsstil du vill leda. Om du vill ha skogen och vatten och snö för det mesta av våren, överväga U.P. eller den lägre norra halvön. Om du vill ha blomstrande städer med nattliv och underhållning, överväga tre storstadsområden i Michigan.

Om du letar efter en stad med ett stort konstsamfund, massor av nattliv och mycket öl, titta inte längre än Grand Rapids. Öl City USA är en livlig metropol som kan skryta med många festivaler, inklusive den berömda ArtPrize. Värden ökar ständigt, även i förorter som Wyoming. Vi förväntar oss en ökning med 5% innan året är över.

Bostadsutgifter ständigt ökar i Ann Arbor-området. Tilläggskostnaderna driver många köpare och hyresgäster att leta efter bostäder i Ypsilanti just nu, enligt lokalbefolkningen. Ann Arbor är en universitetsstad och en mekaniker i delstaten Michigan.

Medan städer nämns vid denna tidpunkt, erbjuder Lansing en köpares marknad. Den statliga huvudstaden är en idealisk plats att bo, att köpa en fastighet till salu i Michigan, att arbeta och erbjuder ett rikt nattliv.

  •  
    Boom 2018 i Michigan: varför och var man ska köpa ett hus

    Boom 2018 i Michigan: varför och var man ska köpa ett hus Michigan, vaggan till den underbara staden Detroit, har i åratal varit den största amerikanska biltillverkaren, liksom en inspirationskälla för väggmålningarna i Diego Riviera. Platsen för Motowns platta, idag är det också fastighetsvärlden ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 8306

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

391,021.78SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

800 m²
Detta hus är hyras för 675 $
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB